“31 Mart’ta büyük bir zafere imza atacağız”

“31 Mart’ta büyük bir zafere imza atacağız”

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Çankaya da Harbiye Mahalle temsilciliği açılışını gerçekleştirdi. Genel Sekreter Şahin, konuşmasında, AK Parti’nin 7 bölge 81 vilayetiyle 81 milyon vatandaşın partisi olduğunu vurguladı.

Harbiye mahalle temsilciliğinin hayırlı ve mübarek olması temenni eden Şahin, şöyle konuştu:

“Mahalle temsilciliğinin Çankaya’daki güzel çalışmalarımıza yeni bir ivme hız, yeni bir heyecan kazandırmasının diliyorum. Yerel seçimlere günbegün yaklaştığımız bu süreçte Çankaya elde edeceğimiz zafer için bu mahalle temsilciliğimizin açılışının birliğimizin beraberliğimizin çalışmalarımızın çok önemli bir rolü olduğunu düşünüyorum.

Harbiye mahallemiz Anadolu’dan bir ilçemizden daha büyük bir mahalle. Ölçek açısından baktığımızda bir ilçe başkanlığının açılışını gerçekleştiriyoruz diyebiliriz. 22 bine yaklaşan nüfusu ile 16-17 bin seçmeniyle Çankaya seçimlerini Ankara seçimlerini etkileyebilecek potansiyele sahip bir mahallemiz.

Bir mahalle teşkilatımız bir sandık yönetim kurulumuz ne kadar güçlüyse partimiz de ona kadar güçlüdür. Bir zincirin gücü en zayıf halkasının gücü kadardır. Sandık yönetim kurulumuzdan mahalle teşkilatımızdan genel merkezimize kadar bütün teşkilat kademelerimiz çok güçlü olmadır ki AK Parti zinciri güçlü olsun yoluna güçlü olarak devam etsin. önüne çıkan engelleri bertaraf etsin. İşte bu şuurla ve bilinçle 17 yılda gerçekleştirdiğimiz çalışmaları bundan sonra tempomuzu daha da artırarak      devam ettirmeliyiz. Bu kutlu yolculukta Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı asla ve asla yalnız bırakmamalıyız. Büyük Türkiye mücadelesinde mazlumların umudu olan recep Tayyip Erdoğan en önden yürüyecek bizde arkasından geriye bakmadan güçlü adımlarla onun dava arkadaşı olarak yol arkadaşı olarak bu kutlu yürüyüşü devam ettireceğiz.

Gece gündüz demeden ,yağmur çamur demeden, uzak yakın demeden çok çalışacağız. Devler gibi eserler bırakmak için karıncalar gibi çalışacağız. Tabiri caizse koşu bittikten sonra da koşan atlar olacağız.

Önümüzde çok kritik bir seçim çok önemli bir imtihan var. Bu dönemi çok iyi değerlendirmek için Çankaya’mızda Ankara’mızda ve ülkemizin dört bir yanında tecrübemiz birikimimizle sahip olduğumuz imkânlarla çalışmalarımızı çok güçlü bir şekilde gerçekleştireceğiz. Öyle inanıyorum ki Allah’ın izniyle 31 Mart gecesi yine büyük bir zafere imza atacağız.

31 Mart gecesi Cumhur ittifakının bereketi enerjisi ve imkânıyla tüm Türkiye Çankaya’daki seçim sonuçlarından bahsedecek. Hiç olmadığımız kadar Çankaya’da zafere yakın olduğumuza inanıyorum.

Değerli kardeşlerim rehavete kapılmadan durmadan duraklamadan yorulmadan vazgeçmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Önümüzde 3 aylık bir dönem var. kapı kapı, hane hane, sokak sokak, ev ev gezeceğiz ve mesajımızı seçmenlerimize, kardeşlerimize, arkadaşlarımıza ileteceğiz.

Bugün bu soğuk havada buradaki bu coşkuyu, bu muhabbeti, bu sıcaklığı harbiye mahallesinin her bir caddesine, her bir sokağına, her bir hanesine taşıyacağız. Bizler gönül belediyeciliği için güçlü adımlar attığımız sürece Yüce Rabbim çalışmalarımıza bereket katacaktır.

Açılışta Genel Sekreter ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin’in yanı sıra, AK Parti Çankaya ilçe Başkanı Mustafa Hasgül ve Çankaya İlçe Teşkilatı üyeleri yer aldı.