Hayat için kan verdi

Hayat için kan verdi

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Başkanlığı’nca Kızılay Haftası dolayısıyla “Hayat için kan ver” sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenlendi. AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, etkinlikte kan bağışında bulundu.

Ankara İl Başkanlığı’nda düzenlenen etkinlikte konuşan Şahin, Türk Kızılayı’nın 148 yıldır dünyanın farklı coğrafyalarında ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzattığını söyledi. Kızılay Haftası dolayısıyla tüm vatandaşları kan bağışında bulunmaya davet eden Şahin, “Bu yıl düzenlenen kan bağışı kampanyasının, 15 Temmuz nedeniyle çok farklı bir anlamı olduğunu düşünüyorum.” dedi.

“Kan vermek hem şahsi, hem de toplumsal bir görev”

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz’da gerçekleştirdiği darbe girişimi sırasında şehit olan ve bu toprakları bize vatan kılan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifa dileyen Şahin, “Kan vermeyi hem şahsi, hem de toplumsal bir görev olarak addediyoruz. Özellikle 27 gün devam eden demokrasi nöbetlerinde gördük ki bütün meydanlarda, Kızılay kan bağışı araçlarının önünde uzun kuyruklar vardı. Vatandaşlarımız, şehitlerimizin hatırasını da düşünerek bu kan bağışı kampanyalarına destek verdi. Eminim ki Kızılay da bununla ilgili açıklama yaptığında, bu sene geçmiş yıllara nazaran kat be kat daha fazla bağış yapıldığı ortaya çıkacaktır.” ifadelerini kullandı.

Şahin, kan bağışı sonrası İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. Konuşmasına, düzenlemiş oldukları anlamlı kampanya için İl Gençlik Kolları’nı tebrik ederek başlayan Şahin, gündemdeki siyasi gelişmelere dair değerlendirmelerde bulundu. Şahin, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyelerinin görüş ve önerilerini dinleyerek, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

cwmzqexwgaackqo