30 Mart’ta Tarih Yazacağız

30 Mart’ta Tarih Yazacağız

AK Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Gölbaşı ve Etimesgut’ta gerçekleştirilen Aday Tanıtım ve İlçe Danışma Meclisi Toplantıları’na katıldı.

 

golbasitoplantiFatih Şahin, 26 Ocak 2014 Pazar günü gerçekleşen Gölbaşı Aday Tanıtım ve İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Programa Fatih Şahin’in yanı sıra, Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alpaslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İl Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay, Belediye Başkan Aday Adayları, İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Özer, Gençlik Kolları Başkanı Selim Akceylan, teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda konuşan Fatih Şahin, 30 Mart’taki belediye seçimlerinin çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Bu seçim, Gölbaşı’nın makûs talihini değiştireceğimiz bir seçim olacak. Gölbaşı, kaybettiği son 5 yılı AK Belediyecilik ile yeniden kazanacak. Gölbaşı için, Ankara için, Türkiye için 30 Mart 2014 tarihi, hep birlikte büyük bir zaferle çıkacağımız bir tarih olacak” diye konuştu. Ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunların, tuzakların defedilmesi, millet iradesine yapılan her türlü saldırının geri püskürtülmesi için yerel seçimlerin tarihî bir fırsat olduğunu söyleyen Şahin, “Gölbaşı’ndan tüm Türkiye’ye bir mesaj vereceğiz: Demokrasimiz için, ülkemizin kazanımları için, AK Partimizin 2023 Türkiye hedefleri için, Ortadoğu’da, Afrika’da, dünyanın her yerinde, Türkiye’nin yardımlarını bekleyen mazlumların sesine kulak vermek için, 30 Mart 2014 günü, millet iradesinin daha güçlü bir şekilde sandıktan zaferle çıkmasını sağlayacağız. 2011 seçimlerinde, sizler bir Fatih’i, bendenizi seçerek TBMM’ye gönderdiniz. Bu seçimlerde de ikinci bir Fatih’i, Fatih Duruay’ı belediye başkanı seçeceksiniz. Sizleri canı gönülden kutluyorum. 30 Mart’ta Gölbaşı olarak, Ankara olarak, Türkiye olarak, milletimizin iradesine yapılan bütün saldırıları, bir daha cesaret edilemeyecek şekilde boşa çıkaracağız. Kazandığımız her belediye darbe heveslilerine bir mesaj olacak. Allah’ın izniyle milletimiz bu seçimde tarih yazacak” dedi.

golbasitoplanti2

Gölbaşı’nda aday adaylığı sürecinde çok değerli isimlerle verimli çalışmalar yaptıklarını, sağduyulu ve anlayışlı davranarak, AK Parti’nin hedeflerinde birleştiklerini belirten Şahin, “Gölbaşı’nda adım atmadık yer bırakmayacağımıza eminim. Mahalle temsilcilerimizden gençlik kolları, kadın kolları ve ilçe yöneticilerimize kadar, tüm teşkilatımıza partimiz adına şimdiden teşekkür ediyor, belediye başkan adayımız Fatih Duruay’a bu hizmet yarışında başarılar diliyorum. 30 Mart seçimleri Gölbaşımıza, Ankaramıza, ülkemize hayırlar getirsin” diye konuştu.

Etimesgut Yeniden Kazanacak 

etimesgutadaytoplanti2

AK Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin, 27 Ocak 2014 Pazartesi günü Etimesgut’ta seçim startının verildiği Aday Tanıtım Toplantısı’na katıldı. Fatih Şahin’in yanı sıra, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu, Teşkilat Başkanlığı Ankara İl Koordinatörü Recep Yıldırım, İl Başkanı Murat Alparslan, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Etimesgut İlçe Başkanı Mustafa Sakarya, Etimesgut Belediye Başkan Adayı Rıza Gezer, İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Kaya, Gençlik Kolları Başkanı Zekai Arslan, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri’nin hazır bulunduğu toplantıya, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

etimesgutadaytoplanti

Toplantıda gündeme dair açıklamalarda bulunan Şahin, yaklaşan 30 Mart seçimlerinin büyük önem arz ettiğini ifade ederek, “Gün be gün, saat be saat çok önemli bir seçime yaklaşıyoruz. 30 Mart’ta Etimesgut’un son 5 yıl içindeki makûs talihi değişmiş olacak” dedi.  Türkiye’nin AK belediyecilik hizmetleri sayesinde büyük mesafeler kat ettiğinin altını çizen Şahin, şöyle konuştu:

“30 Mart’ta Etimesgut yeniden AK belediyecilik ile buluşacak ve Etimesgut’un kayıp beş yılı sona erecek. Türkiye’nin 2023 hedeflerine Etimesgut’ta güçlü bir başlangıç yapacağız. 30 Mart 2014, Etimesgutluların, millet iradesinin üstünde hiçbir iradenin olamayacağını tüm Ankara’ya, Türkiye’ye ve dünyaya haykıracağı gün olacak. 30 Mart, kurulan tüm oyunların, tuzakların ve kumpasların bozulduğu gün olacak. Etimesgutluların aşkı, heyecanı, coşkusu, yepyeni bir başlangıcı müjdeliyor. Bizler, hizmet partisi olan AK Parti’nin neferleriyiz. Geride bıraktığımız 10 yıl içerisinde, ülkemize büyük hizmetlerde bulunduk. Büyükşehir Belediyemiz, Ankara’nın son yirmi yılına damgasını vurarak başkentimizi örnek başkentler seviyesine çıkardı. 30 Mart sabahına kadar, cadde cadde, sokak sokak, kapı kapı, hane hane, esnaf esnaf dolaşacağız ve AK hizmetlerimizi halkımıza anlatacağız. Etimesgut’ta çok güzel bir aday adaylığı süreci yaşadık. Birbirinden değerli belediye başkan adaylarımız, bu süreçte yarıştılar. Kuruluşundan bugüne kadar partimize, ülkemize hizmet eden Rıza Gezer adayımız oldu. Tüm teşkilatımıza, ekibimize hayırlı olsun. Onunla Ankara için çok önemli işler yaptık. İnşallah Etimesgut olarak bu seçimden tarihî bir rekorla çıkacağız. Bugüne kadar yaptıkları çalışmalar için, mahalle teşkilat üyelerimize, kadın kollarımıza, genç kardeşlerimize, ana kadememize, partimiz adına şükranlarımı sunuyor, aday adaylığı sürecinde, sağduyuyla, aklıselimle çalışan tüm aday adaylarımıza teşekkür ediyorum. Kazanan partimiz, ülkemiz olacak. Şimdiden hayırlı olsun.”