Yeniden Tuzakları Bozma Zamanı

Yeniden Tuzakları Bozma Zamanı

Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Ak Parti Etimesgut İlçe Başkanlığı’nın Aralık 2013 İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, İl Başkan Yardımcıları Ahmet Kıvrak ve Doğan Çağatay, Etimesgut İlçe Başkanı Mustafa Sakarya, İlçe Kadın Kolları, İlçe Gençlik Kolları, Belediye Başkan Aday Adayları ve Teşkilat mensuplarının katıldığı programda Fatih Şahin, gündemi değerlendiren bir konuşma yaptı.

AK Parti’yi Millet Kurdu

Ülke olarak çok önemli ve sancılı günler geçirdiğimizi ifade eden Şahin, “2001 yılında milletimiz AK Parti’yi kurup bizler tabelasını astığımızda, böylesi günler içerisinden geçeceğimizin farkındaydık.” diye konuştu.  Kurulduğu günden itibaren AK Parti’nin, büyük davaların ve sevdaların partisi olduğunun altını çizen Şahin, AK Parti’nin misyonunu şöyle özetledi: “Bölgesinde ve dünyada söz sahibi olan, kendisine gündem dayatılan değil, kendi gündemini oluşturan bir Türkiye vadettik. Kendi tarihinden ve medeniyetinden aldığı sorumluluğun bilincinde olan bir Türkiye olarak, tüm İslam dünyasına ve dünyaya bir şeyler söylemeyi, vadetmeyi kendisine düstur olarak belirlemiş bir Türkiye vadettik. Ekonomik ve demokratik anlamda çok önemli mesafeler kat ettik. Sağlıkta, ulaşımda, adalette, tarımda, bilimde, teknolojide neler yaptığımızı, 10 yılda Türkiye’yi nereden nereye getirdiğimiz ortada. İnşallah daha da ileriye götüreceğiz”

etimesgut hbr1

“Bizden Rahatsızlar, Çünkü…”

11 yıldır AK Parti’yi yıpratma amaçlı darbe girişimi, kapatma davası, Gezi Parkı olayları vb. siyasî ve sosyal operasyon ve tuzaklarla karşılaştıklarını ifade eden Fatih Şahin, “Bugünlere kadar bütün oyunları bozarak geldik. Bugün de kurulan bu tuzakları hep birlikte boşa çıkartacağız. Gün birlik günü, gün beraberlik günü, gün millet iradesine sahip çıkma günü. Gün liderimizin, başbakanımızın arkasında dimdik durma günüdür.” dedi. Türkiye’nin başına çorap örme girişimlerinin birçok nedeni olduğuna işaret eden Şahin, bu nedenleri şöyle sıraladı:

“Türkiye’yi devraldığımızda kişi başına milli gelir 3 bin dolar seviyesindeydi. Bugün 10 bin doları geçtik. İhracatımız kat be kat arttı. 2023 hedeflerimiz doğrultusunda bu ülkeye 2 trilyon dolarlık bir ekonomik hacim vadediyoruz. İşte bunlardan rahatsız olanlar, Türkiye’ye tuzak kuruyorlar. Kişi başına 25 bin dolar milli geliri ülkemize hedef olarak koyduk. İhracattaki hedefimizi 500 milyar dolar olarak belirledik. İşte bundan dolayı bizden rahatsızlık duyuyorlar. Çünkü biz Filistin diyoruz, Mısır diyoruz, biz Myanmar diyoruz, biz Doğu Türkistan diyoruz, bunlardan rahatsızlık duyuyorlar. Milli savunmamızı gerçek anlamda yerli bir hüviyete kavuşturduk, işte bundan dolayı rahatsızlık duyuyorlar. Kendi tankımızı, kendi savaş helikopterimizi, kendi savaş gemimizi yapacak noktaya geldik. İşte bundan dolayı bizden rahatsızlık duyuyorlar.”

etimesgut hbr2

Yeniden Tuzakları Bozma Zamanı

Son günlerde ülkemizde yaşanan operasyonların en önemli sebeplerinden birinin de 2014 yılında yaşayacağımız seçimler ve 2015 yılındaki genel seçimler olduğuna dikkat çeken Şahin, 30 Mart yerel seçimleri sonrası bu ülkenin tarihinde ilk kez halkın Cumhurbaşkanını sandığa giderek, kendi oyuyla seçeceğini belirtti. “Maalesef ülkemizde Cumhurbaşkanlığı seçiminin olduğu yıllar sıkıntılı geçiyor.” diyerek konuşmasını sürdüren Şahin, bu sıkıntıları fırsat bilerek ülkemizi cendereye sokmaya çalışanlar olduğunu vurguladı. 90’lı ve daha önceki yıllarda bu kumpasların başarılı olduklarını, Türkiye’yi kaotik bir ortama sürüklediklerini hatırlatan Şahin, “Ancak biz 11 yıl boyunca bütün bu tuzakları bozduk, şimdi yeniden bu tuzakları bozma zamanı. Birlik içerisinde, 30 Mart seçimlerinde, Cumhurbaşkanlığı seçiminde, daha sonraki genel seçimlerde, başarıya birlikte yürüyeceğiz.” diye konuştu.

etimesgut hbr3

Fatih Şahin, konuşmasının sonunda, Aralık ayı Etimesgut ilçe meclisi danışma toplantısı vesilesiyle yeni ilçe başkanı Mustafa Sakarya’nın şahsında yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi. Bugüne kadar hizmet eden Ali Doğan’a da teşekkür eden Şahin, “2014 yılının ülkemize, İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyor, sizleri saygıyla sevgiyle selamlıyorum.” dedi.