Çankaya Yüzüncü Yıl Bölge Toplantısı

Çankaya Yüzüncü Yıl Bölge Toplantısı

AK Parti Çankaya İlçe Genel Sekreterliği biriminin organize ettiği İşçi Blokları Mahallesi bölge toplantısında TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin ile Çankaya İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz mahallelilerin sorunlarını dinledi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz, Çankaya’lılık bilinci oluşturmak istediklerini bu amaçla her mahallede bu tür organizasyonlar gerçekleştirdiklerini ve buna devam edeceklerini söyledi. Çankaya’nın kabul edilmez şekilde kötü yönetildiğine dikkat çeken Yılmaz, bunun İlçenin ve İlçelilerin kaderi olmadığını, gerek bu sorunun gerekse diğer sorunların çözümü için bugün olduğu gibi bundan sonra da mahalle sakinlerinin yanında olacaklarını ve onları dinlemeye devam edeceklerini belirtti.

Toplantıda söz alan Şahin, 10 yıllık AK Parti iktidarında gerçekleşen icraatlara vurgu yaparak, “ülkemizin AK Parti iktidarından önceki konumu ile iktidarımız dönemindeki icraatları sayesinde bulunduğu noktanın tarafsız gözle bakıldığında gayet net bir şekilde gözlemlenebileceğine dikkat çekti. Türkiye’nin muasır medeniyetler seviyesine ulaşması için AK Parti’nin azim ve kararlılıkla çalışmalarına devam edeceğini” söyleyen Şahin, konuşmasının son bölümünde Çankaya’nın sorunlarına değindi.

Konuşmaların ardından interaktif olarak soru-cevap bölümü gerçekleştirildi. Bu bölümde mahallenin önde gelenleri ve muhtarı sorunlarını ve isteklerini dile getirerek ilgililerden çözüm beklediklerini vurguladı. Sorunları tek tek not alan Ankara Milletvekili Fatih Şahin ve İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz, isteklerin çözümü için takipçi olacaklarını vurguladılar.

isciblokarihaber