“Dünya Temizlik Günü”

“Dünya Temizlik Günü”

AK Parti Ankara Gençlik Kolları, Dünya Temizlik Günü kapsamında Gölbaşı’ndaki Mogan Gölü etrafında temizlik yaptı. Ellerine aldıkları çöp poşetleri ile Mogan Gölü kıyısında temizlik yapan gençlere AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan ve Belediye Başkanı Fatih Duruay da eşlik etti.

Etkinlikte açıklama yapan AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, “Bugün Dünya Temizlik Günü. Yaşadığımız çevreye olan saygımızı ifade etmek için, yaşadığımız çevreye olan borcumuzu yerine getirmek için, bir farkındalık oluşturma için buradayız. Çevremizi temiz tutmanın en kolay yolu hiç kirletmemek. Ancak kirlenen çevremizi de her fırsatta hep birlikte doğal haline, temiz haline döndürmemiz gerekiyor. Bu güzel etkinlik için tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.” dedi.

AK Parti Ankara Gençlik Kolları Başkanı Ali Osman Özdemir de, “Gençlik Kolları olarak Atatürk Sahil Parkı’nda Sayın Genel Sekreterimiz Fatih ağabey ile birlikte Mogan Gölü’nü temizliyoruz.” ifadelerini kullandı.