Akyurt 6. Olağan İlçe Kongresi

Akyurt 6. Olağan İlçe Kongresi

AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Akyurt İlçesinde düzenlenen Akyurt 6. Olağan Kongresi’nde konuştu.

AK Parti’nin bir millet ve Anadolu hareketi olduğunu vurgulayan Genel Sekreter Fatih Şahin, “Partimiz Türkiye’yi dünya milletleri içerisinde hak ettiği yere taşımayı kendisine siyasi misyon edinmiştir” dedi.

“AK Parti sadece belli bir inanç, etnik grubun partisi değil, herkesin partisidir.” ifadesini kullanan Şahin, İslam coğrafyasında kanın, acının egemen olduğunu kaydetti.

Şahin, “Dünyanın neresinde bir mazlum, mağdur varsa, umut ışığı olarak gözlerini, yüzünü bu topraklara döndüğünü görüyoruz. Bu manada üstlendiğimiz görevleri, vazifeleri, salt siyasal görevler olarak görmememiz gerekiyor. Üstlendiğimiz görevler, sahip olduğumuz inancın medeniyet tasavvurunun bizim omzumuza yüklemiş olduğu görevlerdir. Bu bilinçle bu inançla bu şuurla çalışmamız gerekiyor.” diye konuştu.

AK Parti’nin 16 yılda büyük başarılara imza attığına işaret eden Şahin, bu başarının gizli kahramanlarının AK Parti teşkilatları olduğunu vurguladı.

Akyurt’un Ankara’da seçimlerde hep ilk üçün içinde yer aldığını aktaran Şahin, Akyurt’un daha iyisini yapacağına inandığını, 2019’daki seçimlerde oy oranlarının daha da yükseleceğini belirtti.

Kongreye Ankara milletvekilleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, il ve ilçe teşkilatı yönetimi ile üyeleri katıldı.