Emanete hep birlikte sahip çıkmamız gerekiyor

Emanete hep birlikte sahip çıkmamız gerekiyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği tarafından Gölbaşı ilçesinde gerçekleştirilen sahur programına katıldı.

Türkiye’nin çok zor günlerden geçtiğine değinen Şahin, 11 ay önce yaşanan darbe girişimini milletin desteği ile bertaraf ettiklerini hatırlattı. FETÖ, PKK ve DHKP-C ile mücadelede atılan adımların kararlılıkla sürdüğünü ifade eden Şahin, bu mücadelede milletin yanlarında olduğunu çok iyi bildiklerini söyledi.

Bölgemizde ve dünyada çok önemli hadiseler yaşandığına dikkat çeken Şahin, “Demokrasi ve İslam’a sıkı sıkıya sarılmış hareketlerin, ortadan kaldırılmaya çalışıldığına hep birlikte şahitlik ediyoruz. Ülkemiz bu manada rol model bir ülke. Bu nedenle bu topraklardaki emanete hep birlikte sahip çıkmamız gerekiyor.” dedi.

Programa AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Zelkif Kazdal, AK Partili Milletvekilleri ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay katıldı.