Çukurambar Seçim İrtibat Büromuz Açıldı

Çukurambar Seçim İrtibat Büromuz Açıldı

Ankara 24’üncü Dönem Ankara Milletvekili ve 25’inci Dönem Ankara Milletvekili Adayı Fatih Şahin, 7 Haziran genel seçimleri hazırlıkları kapsamında seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Çukurambar Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi üzerinde bulunan seçim irtibat bürosu açılışına Başbakan Yardımcısı Sayın Yalçın Akdoğan, AK Parti MKYK üyeleri, Milletvekilleri, Milletvekili adayları, İl başkan yardımcıları, ilçe başkanları, belediye başkanları, teşkilat mensupları, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

IMG_8785

15 Mayıs 2015 Cuma günü, coşkulu bir kalabalıkla birlikte gerçekleşen açılışta bir konuşma yapan Fatih Şahin, başta Sayın Yalçın Akdoğan ve MKYK Üyeleri olmak üzere kendisini yalnız bırakmayan bütün konuklarına teşekkür ederek, mübarek Miraç Kandillerini kutladı.

AK Parti ayrımcılığı kaldırdı

7 Haziran seçimlerinin Türkiye için yeni bir başlangıç olacağını belirten Şahin, AK Parti hükümetleri olarak bugüne kadar ülkemizi eski Türkiye’nin alışkanlıklarından, yargı, ordu ve bürokrasi merkezli tüm vesayet odaklarından, darbeci zihniyetlerden, devlet içine çöreklenmiş paralel örgütlerden kurtardıklarını, bir yandan da ülkemizin sağlıkta, eğitimde, ulaşımda, sanayide, sosyal politikalarda ve diğer birçok alanda kalkınma hamlelerini gerçekleştirdiklerini ifade etti. “Türkiye’nin bir hukuk devleti olması için en önemli adım olan demokratik, katılımcı, bireyi önceleyen, özgürlükçü, zamanın ruhunu yansıtan, darbe ve vesayet izi taşımayan, insan onurunu önceleyen ve yücelten sivil bir anayasayı 7 Haziran 2015 seçimlerinin hemen ardından yapmak istiyoruz.” diyen Şahin, Yeni Türkiye’nin sivil anayasadan sonra atacağı ikinci önemli adımın, Türkiye’yi 2023’te büyük güç, 2071’de süper güç yapacak olan Başkanlık Sistemi’ne geçmek olduğunun altını çizdi. “Türkiye partisi olan AK Parti sayesinde bugün ülkemizde hiç kimse kimliğinden utanmıyor.” diyerek etnik ve mezhep kökenli tüm ayrımlara son verdiklerini vurgulayan Şahin, şöyle konuştu:

IMG_8654

Kaos İsteyenlere Müsaade Etmeyeceğiz

“Türkiye’yi 90’lı yılların kaos ortamına geri götürmek isteyenlere müsaade etmeyeceğiz. Kandan ve şiddetten beslenen çetelerin hakimiyetine son verdik. 30 yıldır gençlerimizin canını alan terör belasından ülkemizi kurtardık. Analarımızın gözyaşları dindi. Temel hak ve hürriyetleri anayasal güvence altına alarak, nefret suçlarının cezasını artırdık. Başkent Ankara’dan Türkiye’nin her tarafına yüksek hızlı tren seferleri başlatmayı sürdürüyoruz. Başkentimizi savunma sanayinin merkezi yaptık. Şehir hastaneleriyle Ankaramızı sağlık üssü yapıyoruz. Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştıracak projelerin takipçisi ve destekçisi olmayı sürdüreceğiz. Yeni Türkiye’de millet iradesinden başka hiçbir gücün iktidarı olmayacak. 7 Haziran seçimleri başkentimize, milletimize, ülkemize hayırlar getirsin. Teşriflerinizle seçim irtibat büromuzu onurlandırdığınız için hepinizi saygıyla selamlıyor, seçim irtibat büromuzun faaliyete geçmesinde emeği olan tüm dava ve yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

Demokrasiye İnananlarla İnanmayanların Mücadelesi

Açılışa katılan Başbakan Yardımcısı Sayın Yalçın Akdoğan yaptığı konuşmada, 7 Haziran seçimlerinin eski Türkiye’ye dönmek isteyenlerle yeni Türkiye’yi kurmak isteyenler arasında bir dönüm noktası olacağını, seçimleri referandum olarak gördüklerini söyledi. Demokrasiye inanmayanlarla inananlar arasında, değişimi isteyenlerle statükocular arasında bir mücadele verildiğini ifade eden Akdoğan, şöyle konuştu: “Bu mücadeleyi 12-13 yıldır AK Parti tek başına veriyor. Bazıları oturdukları yerden popülizm yapıyor, daha sonra da tepki oylarıyla bu işi idare edeceklerini düşünüyorlar. AK Parti kurulduktan sonra başına gelmedik kalmadı. Milletin iradesine tasallut edildi. Bir gün çıkıp, milletin yanında durmadılar. Gelin, bari seçim bahanesiyle halkın arasına karışın, bir elinden tutun, gözüne bakın, kalbine girmeye çalışın. Siyaset böyle yapılır, seçimler de bunun için bir vesiledir. Hep darbe şakşakçılığı yaptılar, şimdi konuşuyorlar. Şöyle oldu, böyle oldu. Sen ne yaptın arkadaş? Referandumda ’12 Eylül ile hesaplaşalım’ dedik, ‘İzlerini silelim’ dedik, adımlar attık, siz çıktınız ‘Hayır da Hayır Vardır Kampanyası’ yaptınız. Hangisine destek verdiniz? Bunların zihniyetini hepimiz biliyoruz. Vatandaşımızın bunların palavra siyasetine, bu üfürüklerine kanmaması lazım. Hepsi aynı çuvala girdiler. Düne kadar yan yana gelmiyorlardı, ne kadar parti varsa, anlayış varsa, odak varsa, lobi varsa hepsi aynı çuvala girdiler” diyen Akdoğan şöyle devam etti:

c.ambaracilisyakdogan

“CHP’nin bir milletvekili adayı, ‘ Erdoğan’ın Müslüman olduğuna inanmıyorum’ demiş. Ya sen kimsin, Erdoğan’a laf söylemek kim? Sen, Erdoğan’ın tırnağı olamazsın. İnsanların dinini, imanını sorgulamak nasıl bir demokrasi anlayışıdır, nasıl bir insanlık anlayışıdır? Bunların yaklaşımı budur. Bunlar demokrat olamazlar, bunlar milletin değerleriyle kavgalılar. Yani ‘Ben Müslümanlığa inanmıyorum’ diyemediği için ‘Erdoğan’ın Müslüman olmadığını düşünüyorum, inanıyorum’ diyor. Böyle bir çarpık zihniyettir bu. Bunlar hep milletle kavga ettiler, milletin değerleriyle kavga ettiler.

Konuşmaların ardından Sayın Akdoğan ve MKYK Üyeleriyle birlikte kurdeleyi keserek seçim irtibat bürosunu halkımızın hizmetine sunan Şahin, açılışa katılan konuklarıyla tek tek ilgilenerek talep ve isteklerini dinledi.

IMG_8760