Ankara Milletvekili Şahin, İvedik’te…

Ankara Milletvekili Şahin, İvedik’te…

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Ostim ve İvedik Organize Sanayilerinde bulunan üretici firmaları ziyaret etti.

Ostim ve İvedik Üretici Firma ziyaretlerine, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ankara Milletvekilleri Emrullah İşler, Ülker Güzel, Seyit Sertçelik, Kalkınma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Yaman, Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, Bölgesel Gelişme ve Yapısal Uyum Genel Müdürü Nahit Bingöl, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı, Çankaya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ziya Burhanettin Güvenç ve bölge sanayicileri katıldı.

Ostim Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Orhan Aydın’ın, Bölge hakkında yapmış olduğu bilgilendirmelerin ardından değerlendirmelerine başlayan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Aydın’ın sunumundan çok önemli bilgiler aldığını söyledi. Tüm dünyada yapılan işlerin nasıl yapıldığının çok iyi takip edilmesi gerektiğini vurgulayan Yılmaz, “Artık sadece belirli ülkelere bakıp bunları model olarak alma anlayışı bitti. Geçmişte hangi konu tartışılırsa tartışılsın hep o ülkelere bakılırdı, tabii bakılsın ama artık giderek perspektifimizi genişletmemiz lazım” diyerek konuşmasını tamamladı.

Ostim ve İvedik’te bulunan üretici firma ziyaretlerinin ardından AK Parti Ankara İl Başkanlığı, İl Esnaf ve Sanayi Komisyonu’na geçen heyet burada yapılan kısa bir toplantının ardından programını tamamladı.

sanayikomisyonu