Çankaya İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

Çankaya İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Aralık Ayı Çankaya İlçe Danışma Meclisi Toplantısına katıldı.

Genel Sekreter Şahin, konuşmasında, Çankaya ilçesinin sadece Ankara değil Türkiye seçimlerini etkileme potansiyeline sahip olduğunu belirterek AK Parti Çankaya İlçe Teşkilatının devasa bir teşkilat olduğunu ifade etti.

AK Parti Çankaya teşkilatının Aralık ayı içerisinde gerçekleştirmiş oldukları çalışmalarının önemine işaret eden Şahin, şunları kaydetti:

“Türkiye önemli sorunlarını çözmek için bu sınavdan başarıyla çıkmak zorundayız. Gözlerinizdeki ışıktan, sevgiden, muhabbetten bunun müjdesini görebiliyorum. Kar kış uzak yakın demeden çalışacağız gayret edeceğiz. Çalışmalarımızı Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Ana Kadememizle, Meclis Üyelerimizle, Belediye Başkan Adaylarımızla birlikte 100 günlük zaman dilimini en verimli şekilden değerlendireceğiz. Genç kardeşlerimiz daha çok çalışacak. Kadın Kollarımızda hanelere girip kadınların gönüllerine temas edecekler.”

“31 Mart yerel seçimlerinde zillet ittifak olarak ifade ettiğimiz Türkiye’nin demokratik, ekonomik, diplomatik kazanımlarına gözünü dikmiş olan bu yıkıcı ittifaka belediyeleri kaptırmayacağız. Milliyetçi Hareket Partisi ile bu manada çok güzel birliktelik içerisinde bu çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu birlikteliğin bereketini ben Çankaya ilçemizde göreceğimizi canı gönülden inanıyorum. Ankara’da Cumhur ittifakının 26 belediyenin 26’sında da başarıya ulaşmamasında hiçbir neden yok.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki Beyi Cumhurbaşkanımız açıkladı. Önümüzde ki günlerde Ankara projelerini açıklayacak. Çok güzel bir kampanya ve çalışma ile 31 Mart gecesini zaferle taçlandıracağız. Bunu yapabilecek enerjiye güce sahip bir teşkilatız.

Belediye başkan adaylarımızın tespiti konusunda kılı kırk  yararcasına bir çalışma yürütüyoruz. İnşallah nihai sonucu Cumhurbaşkanımız salı günü paylaşacak. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ankara için büyük bir şans ve imkân. 25 yıllık bir belediye tecrübesi var. Milletvekili tecrübesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tecrübesi var. Belediyecilik denince Türkiye de akla gelen ilk 10 isimden birisinin Ankara Büyükşehir Başkan adayı olarak gösterilmiş olması Ankara ve bizler için çok büyük bir şans ve motivasyon kaynağı.